Lite allt möjligt annat

50 Shades (of Grey)

20191124-22

Ibland får det ta sin lilla stund innan jag sätter mig ner i lugn och ro med penseln i handen. Det har varit lite uppehåll fram och tillbaka för min del, men det är kanske inte så konstigt när jag haft fullt upp med graviditet (och numera lilla C).

20191124-42

Men, det är livet. Ibland hinns inte allting man vill göra med helt enkelt, och ibland orkas det inte – kort och gott. Och så måste det få lov att vara. När jag är trött eller stressad brukar det bli inspirationen som får lida. Jag får ändå inte fram någonting bra hur jag än försöker, så det är liksom lite lika bra att låta bli för att inte skapa en våg av frustration och känsla av otillräcklighet hos mig själv.

20191124-39

Men, nu fann jag inspiration och en liten skaparlåga igen! Konstigt ändå, jag som brukar vara som minst inspirerad till skapande under de mörkaste månaderna – i år blev det helt tvärtom!

Jag undrar egentligen varför, kanske har det med nya livet att göra? Alla omställningar har gjort att även det blivit en förändring?

20191124-33

Om jag ska vara helt ärlig (och det bör man ju) brukar jag under vinterhalvåret känna mig väldigt låg, mörkerdepression, ingenting är roligt och energin har sprungit och gömt sig någonstans. Men, i år, trots att jag är mer död än levande emellanåt (på grund av sömnbrist som nybliven småbarnsförälder, haha) känner jag inte alls samma känsla av att vara uttömd, deppig och dåsig, liksom… det är svårt att förklara, men jag vill nog ändå tro att det är fler som vet lite hur jag menar!

lina

Normalt är jag en person som behöver ljus (solljus) för att må som allra bäst. Det finns absolut ingenting som bräcker en morgon när jag blir väckt av solens strålar och fågelkvitter. Jag blir oslagbar för resten av dagen då.

…och lite tvärtom är det under den här årstiden, tyvärr.

20191124-32

Men, jag fann ändå lite gnista i år! Det kändes så himla härligt att märka att jag faktiskt kan skapa, trots tendenser till mörkerdepp. Mörkerdepp blev istället mörkerpepp!

20191124-38

Tavlan jag målade blev lite inspirerade av höst, vinter, kyla. Men ändå en skopa lycka.

20191124-34

December vart en ganska kreativ månad för mig. Och, jag är ju som allra lyckligast då, när jag är inne i ett ‘flow’ av skapande. När färgerna liksom bara flödar och jag ser tavlor sakta men säkert växa fram och bli färdiga verk.

Här hittar du alla mina originalmålningar som finns tillgängliga just nu.

20191124-35

Jag längtar verkligen tills lilla C kan vara med mig och måla lite, än sålänge är han för liten, men så fort han kan tycka att det är lite roligt kommer jag sätta honom framför mina tavlor så att han får vara med och greja omkring med alla färger och penslar. Det kommer bli så himla mysigt!

20191124-20

Hon fick namnet ’50 Shades’ och såldes häromdagen på en auktion jag kastade upp på nätet, lite för skoj skull!
Auktionerna har jag bara för att jag behöver tömma undan lite på lagret, det är alltså ingenting jag planerat att alltid ha framöver (så du får passa på att slå till på de som finns där när de dyker upp)!

Du hittar auktionerna här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s