Hemma hos Lina

Nytt till sovrummet!

Nu sitter jag här på morgonkvisten (eller räknas det fortfarande till natten kanske?!) och samlar på mig både mamma- och wifey-poäng så det står härliga till! I skrivande stund är klockan inte mer än 02:48 och jag har börjat holka i mig min första kopp kaffe. Lilla C vart lite ängslig, så istället för att ligga inne i sovrummet och traggla med att försöka få honom mer tillfreds tog jag ut honom så han får sova i sitt Baby-nest i vardagsrummet med mig – så får pappa K fortsätta sova istället. Så, man har varit vaken sedan 01:30 här redan – snart en hel dag gjord här kan man säga, haha!
Lilla C har nämligen en period nu med magknip, stackars liten! Det svider verkligen i mammahjärtat att se sin lilla kämpa på tappert när man egentligen sitter lite handfallen och inte kan göra annat än att försöka lugna, massera mage och sjunga med tondöv stämma… jag hoppas för allt i världen att hans lilla mage kan bli kompis med honom snart igen så att han kan få slappna av och bara sova sådär gott som jag älskar att se honom göra.

ellos-6

Häromdagen var vi i Göteborg och besökte lägenheten vi ska flytta till i mitten på November, och till min stora lycka är rummen bra mycket större än jag minns dem sedan sist vi var där. Vi kommer så gott och väl få plats hela familjen trots att det bara finns ett sovrum! Lilla C kommer ju få ha sin leksaks- och prylhörna i en del av vardagsrummet och hans pyttelilla säng kommer få stå bredvid våran inne i sovrummet (även om den aldrig används – han har ju hittills sovit i sitt lilla Baby-nest mellan oss i sängen, haha).

sängkläder.png

Till sovrummet har jag tänkt mig ganska mörkt grå väggar, ihop med lite murriga dekorationer. Bland annat speglarna jag hade när jag sistens bodde i Göteborg – minns ni? De där som satt på den denim-blå, härliga väggen!

Därpå har jag beställt nya sängkläder som jag längtar efter att få hem här i dagarna – jag hoppas att färgerna är som jag tänkt mig – de kommer ge ett lite glatt inslag i den för övrigt dämpade inredningen som kommer vara där inne tänker jag. Jag valde ett set i gult och ett i ljung. (De fanns i många olika färger – du hittar allihop här).

sängkläder-.png

Även ovan bäddset är på väg hem till oss för inspektion (och därefter en eventuell adoption). Det finns i flera färger, men det jag valde fick bli rosa, haha. Hoppas nyansen blir rätt, som jag tänkt mig. Du hittar bäddsetet här. För fler färger kan du klicka här.

Ny säng ska också inhandlas, men vi har inte bestämt oss helt säkert för vilken vi ska välja ännu… jag var ju inne på (eftersom att utrymmet finns) att det skulle vara härligt med en säng som mäter 210x210cm, särskilt när Liten blir lite större och ska sprattla omkring med både armar och ben mellan oss. Men det verkar vara svårare än jag trodde att få tag på en säng med de måtten. Jag har hittat en via Trademax, men jag känner ändå att jag vill provligga, känna och klämma på material och sådär innan jag ger mig på ett köp – dessutom hade den inte fått några vidare recensioner när jag googlade… så vi får klura vidare på just den biten!

säng.png

Jag kan säga att sängarna här ovan är jag ju helt frälst i! (Kanske inte förvånar när jag säger särskilt den rosa) – dessutom ligger de prismässigt riktigt bra till i jämförelse med andra sängar. Jag gillar också att det finns förvaring under madrasserna!
Men, rosa säng vart tvär-nej från pappa K här hemma. Tyvärr. Haha! Men, jag ska nog hitta något annat som passar oss bägge två. Så småningom.
Klicka här för att komma till sängarna på bilden ovan.

20190627-11

På tal om ny säng, jag säljer nu min gamla sängram med tillhörande sängbord. Vitmålat trä, 180×200. Madrasserna följer med på köpet! (Vid intresse får du gärna kasta iväg ett meddelande, klicka här). För fler bilder kan du kika på min instagram (eller skicka ett meddelande så kan jag skicka bilder).

Nej, nu får det minsann bli lite mer sömn för min del. Hela huset sover så jag får se till att passa på jag med!
Stor kram till er alla, så hörs vi igen en annan dag.

affiliate

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s