Lina diskuterar

Trend-diskussion 2018: Skippa gammalt trä?

Hoppla. Vad är nu detta? Enligt inredningsdesignern Athena Calderone som i Recidence Magazine diskuterar 2018 års inredningstrender tipsar hon om att ta bort gammalt trä. Hon berättar lite om årets trender och nämner de detaljer vi numera borde plocka bort och undvika i hemmet.

logo-20170417-6.png

Att jag inte fick hicka när jag läste artikeln. För mig är det ju det sista man ska hoppa över för att få en riktig hemtrevlig miljö. Det finns ju ingenting mysigare än just gammalt trä, som fått åldras med värdighet. Calderone har rätt i att vi förra året (2017) fick se mycket återbruk och återvinning, en trend hon menar börjar tonas ut och även om gammalt trä kan höja det personliga hemmet är hon rädd att det blir för mycket utav det goda. Jag ser det snarare på samma vis som en riktigt god efterrätt – man har liksom alltid lite plats över i magen för det oavsett hur stor middag man lassat i sig strax innan!

”Skippa gammalt trä”, det måste vara bland det tokigaste jag hört. (Eller, läst i det här fallet). Jag vill inte på något vis säga att jag vet bättre, Calderone vet helt säkert vad hon pratar om, men jag håller inte med. Inte det allra minsta.

-.png

Hon säger att hon gärna ser mer detaljer med äldre trä, men att kombinera mörka träytor med ännu fler mörka träytor går helt bort 2018. Jag vet inte riktigt om det är så jag uppfattat tidigare trender, att man ska peta in så stora, mörka och många gamla träytor man bara kan(?), men just det kan jag väl till viss del hålla med om. Jag ser gärna lite färgglada färgflagor på mitt gamla trä där hemma. Det ger både en ljusare och lite mer unik känsla.

logo-20170417-49.png

Så, skippa gammalt trä där hemma(?) – Hiss eller Diss, vad säger du?!

Artikeln jag läste hittar du här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s