Linas bästa tips

Lina tipsar: Telling Stories

tellingstories-10.jpg

Nu är det dags för ett utav mina allra bästaste tips igen! Jag har under en lång tid haft en fin relation med ägarna (paret Henrik och Jessica) till butiken Telling Stories, de har varit på målar-kurser hos mig förr när jag hade butiken fortfarande bland annat. Riktigt härliga människor! Butikens namn – Telling Stories – är inte bara ett namn taget ur luften, det är även grunden för hela deras affärsidé. ”Vi tror varje människa, varje produkt och varje foto har en historia att berätta”, skriver de på sin hemsida.

tellingstories-1.jpg
”Telling Stories representerar ingen stil eller inredningsfilosofi. Om något så vill vi i så fall vara en inspirerande och glad färgklick i ett annars ofta ganska svalt, vitt, vitt, vitt och minimalistiskt inredningsland. Vi älskar det vi säljer och det vi gör. Och dessutom är vi väldigt stolta över att ha tagit fram ett antal varor med egen design.” 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Numera satsar de mestadels på näthandel, men har även ett Showroom på Grönlingens väg 14 i Sundbyberg.

 

tellingstories-28.jpg

”En stor del av vårt sortiment importerar vi själva och utan mellanhänder. Vi samarbetar med små och kreativa tillverkare i bland annat Indien, Mexiko, Storbritannien och Mellanöstern. Många föremål har vi köpt på marknader och hos lokala hantverkare. För att få en intressant mångfald hittar du också noga utvalda europeiska samarbetspartners i vår butik.”

Följ Tellingstories på Instagram och Facebook för att inte missa något från deras spännande äventyr runtom i världen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s