Lite allt möjligt annat

Klotter och balkonghäng i solen

20180604-15.png

Det är inte bara tavlor och möbler jag målar när jag har lite tid över. Jag klottrar också omkring på papper lite då och då, mitt eget (allra bästa) sätt att koppla av på. Jag målar lite det jag känner för, för stunden, ingenting särskilt egentligen – även om jag har lite olika perioder med liknande motiv. Just nu har jag fått dille på att måla på grå papper istället för vita, vanliga. Det blir lite mer effektfullt för skarpa färger tycker jag!

logo-20180604-5

Jag har lekt omkring lite de senaste dagarna med att mixa både pastellkritor (de där stora, kladdiga man hade i skolan när man var liten du vet), akryl och akvarell. Jag tycker att det är riktigt kul att mixa olika typer av tekniker och färgsorter även på papper.

20180604-3

Det blir lite lådor som tar stor plats med diverse målartillbehör i mitt hem, minsann. Haha. Men det gör ingenting, det är så himla härligt att måla! Jag har även målat en hel del tatueringsmotiv genom åren, dels till vänner och dels till folk som tagit kontakt via Facebook och instagram. Riktigt kul att någon faktiskt vill sätta ett permanent avtryck på sin kropp med någonting som jag har målat – både läskigt och superkul!

20180604-4.png

Oftast lägger jag bara mina verk på hög, antingen åker de ner i någon kökslåda (den där med blandad kompott av karaktär ska-sorteras-vilket-år-som-helst) eller så får de ligga kvar i skissblocket tills kanterna blivit så skrynkliga att de ändå plockas ut och åker ner i den där kökslådan som jag lovat mig själv att sortera så snart jag får ork, tid och lust till det.

20180604-1-.png

En del av mina målningar gör jag om till posters – du hittar alla dem här – men det är oftast bara sådana jag tänkt ska bli posters redan innan jag börjar måla, av någon anledning. Fråga mig inte varför. Kanske borde kasta upp sådant jag sitter och tecknar när jag sitter och gottar mig allt jag orkar på balkongen med(?).

20180604-13-.png

Jag tar mer än gärna emot uppdrag, specialbeställningar, inte bara på tavlor och möbelmålerier utan även pappersverk! Har du någon idé för ett tatueringsmotiv, en poster till barnväggen eller någonting annat – vad som helst – kasta iväg ett mail till linakarolinagbg@gmail.com med dina idéer och önskemål, storlek, gärna lite inspirationsbilder på hur du har tänkt dig det hela, så återkommer jag så snart jag har hunnit kika igenom det!

Jag lägger upp en hel del av mina skisser och klottrerier på min privata instagram (linakarolina.gbg), skutta in och följ mig där på en gång vetja’!
Instagram med inredning (linakarolina.interior) kan du såklart också hoppa in och följa på stört.

För att inte missa någonting här på bloggen kan du knappa in din e-post i kolumnen här till höger, så får du ett mail varje gång ett nytt inlägg dyker upp på webben. (Surfar du via mobilen skriver du in den längst ner på sidan).

Detta bildspel kräver JavaScript.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s