Hemma hos Lina

Favoriten hemma hos mig

Jag har ju så mycket blandat hemma hos mig. Gammalt, nytt, stort, litet, trä och metaller… det är precis så jag älskar att ha det. Jag har faktiskt även kastat upp ett par utav mina egna tavlor på väggen, väldigt färgglada och annorlunda och jag tycker att de ger en rätt ball kontrast till det romantiska gamla skrivbordet med utskurna trädetaljer.

Jag kan gå in lite mer på de olika möbelstilarna jag har mixat ihop hemma i ett annat inlägg, idag tänkte jag dela med mig av min absoluta favorit! Jag måste nog säga att det är mitt vitrinskåp. Jag är helt förälskad och tvivlar på att jag någonsin kommer tröttna på det.

logo-20170417-8

Det här galna vitrinskåpet. Härliga, härliga möbel alltså! Det är en ganska liten och nätt möbel i två delar, glas på tre sidor vilket ger en mer luftig känsla. Det är ett riktigt gammalt skåp från Indien som man satt i nya glasskivor i. Jag vet inte riktigt hur många lager färg det är, jag har räknat fram till att det är minst fyra.

logo-20170417-40.png

Insidan är minst lika vacker som utsidan. Jag brukar tycka att insidan på möbler är ganska viktig den med (även om det inte är en möbel med vitrin) – för känslans skull, liksom. Det gamla trät, patinan, färgerna. Den helt perfekta mixen av vitt, grönt, blått, turkost, även lite gult på sina ställen. Ja, se själva – det är ju inte konstigt att jag älskar den här möbeln så mycket!

logo-20180419-20.png

Och det massiva trät. Enligt inredningstrender för 2018 ska man helst skippa gammalt trä, det sägs bli för tungt för känslan i rummet och det anses vara uttjatat enligt vissa (diskussion kring det kommer i ett inlägg i framtiden), jag håller definitivt inte med! Jag säger ‘Mer gammalt trä åt folket’!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Har du någon favorit i ditt hem? Jag älskar inspiration och att få se hur andra har det hemma, så om du känner att du orkar och har tid får du mer än gärna maila bilder till mig, kasta gärna med ditt instagramkonto också om du har något (jag söker ständigt nya kreativa konton att följa)! linakarolinagbg@gmail.com

Ha en fantastisk dag nu!

 

 

2 reaktioner till “Favoriten hemma hos mig”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s