Projekt och events

I år är jag en del i teamet för ‘Sommar med Ernst’!

Underbara, underbara Sommar med Ernst! I år firas det 10-års jubileum för TV4’s program ‘Sommar med Ernst’ och jag hoppas verkligen att det även kommer ett 20-års jubileum i framtiden också. Jag är ju en utav de som sitter bänkade utan att blinka varje gång en ny episod dyker upp i TV-rutan! Varje avsnitt är ju fyllt av så mycket glädje och inspiration – och intet att förglömma: alla mysiga citat vi alla känner så väl till.

Detta bildspel kräver JavaScript.

brandnewcontent.pngOch nu får jag äntligen dela med mig av en helt galen sak – jag kommer vara med i arbetet med inspelningarna för årets program! Jag kan inte riktigt förstå att det faktiskt är sant. JAG(?)! Programmet sänds på TV4 och redan nu är inspelningarna i full gång, företaget som har projektet på sitt bord heter Brand New Content och det är alltså dem jag kommer arbeta åt under sommaren.

Så, vad ska lilla jag göra där? Jo, jag kommer att fixa och dona med inredning, hjälpa till lite överallt där det behövs – och jag kan ju bara hålla tummarna för att man även hinner med att strosa barfota i gräset ihop med Ernst i egen hög person vid åtminstone något tillfälle, haha!

Det här är nog det mest spännande jag har varit med om (eller snarare, kommer vara med om – jag har inte börjat riktigt ännu) och jag ser verkligen fram emot den här sommaren. Vilket äventyr!

ernst-9.jpg
Klicka på bilden för att komma till källan.

Kan någonting den här mannen tar sig an misslyckas? Ytterst tveksamt. Allt som görs i programmet är ju bara helt fantastiskt, och att få vara en del av teamet, en del av arbetet, det känns fortfarande overkligt. Snart drar jag iväg till årets projekt och startar uppdraget, vi får se om jag förstår att det är på riktigt väl på plats!

Och, som många utav er redan har förstått, är jag en ganska klumpig individ (för att uttrycka sig fint), så jag ber till en högre makt att jag inte gör någonting dumt under de här kommande månaderna. Eller, dumt och dumt – konstigt är nog ett bättre ordval. Det är ju lite typiskt mig annars, att snubbla stillastående till exempel. Tappa någonting, eller skratta lite för högt. Ibland pratar jag också lite för mycket när jag blir nervös, eller drar ett och annat långsökt skämt. Sådär så man i efterhand tänker för sig själv ”Att man alltid ska behöva skämmas”! – Någon som känner igen sig?

blogg-ernst-1.jpg
Klicka på bilden för att komma till källan.

I skrivande stund sitter jag här, med den perfekta blandningen av nervositet, längtan och förväntan. Sådär pirrigt, lyckligt. Jag är glad för den här chansen, för den här erfarenheten! Det kommer bli super det här, det vet jag. Det är verkligen en möjlighet, jag har bevisat för mig själv att hårt slit till sist lönar sig – allting är klart värt det och det känns som en enorm seger. Så mycket dalar och toppar jag har nått, så många magplask och så många minor jag gått på under tiden jag har pysslat med både butik, Youtube och annat under de senaste åren – det har lett mig till det här.

Med det sagt menar jag inte att inredningen och allt arbete kring den på något vis har varit pest och pina – även om dagar med de känslorna såklart har kikat fram runt ett hörn emellanåt – men stundvis har det varit hårt. Men det är också så det ska vara. Hur kul hade det varit utan utmaningar? Det är med utmaningar vi tillåts växa och utvecklas!


Här har ni mig, min Youtube-kanal och lite om vad jag pysslar med där!

Vad har ni för sommarplaner? Har ni någonting särskilt ni önskar hinna med, någonting i trädgården att pyssla med eller kanske något särskilt renoveringsprojekt att avsluta?

 

10 reaktioner till “I år är jag en del i teamet för ‘Sommar med Ernst’!”

 1. Men hejsan vad kul och spännande.
  Att få vara med en massa andra galningar som fattar när man tittar på en möbel/ pryl och bara vill skrika .
  Modig är du dessutom. Vilken utmaning.
  Själv betämde jag igår att stänga loppisen lite tidigare och bara satsa på nya ”mest retro” och min healing och verkstad. Lyssnar till vad magen säger…vad gör du här!!
  Att gå dit där jag känner att energin finns och jag knappt kan vara still för jag vill bara dekorera och måla.
  Flow helt enkelt.Men man har ju fostrats med en stark logisk” jag borde ”hjärna som vill styra logiskt.
  Nej…nu lyssnar vi inte på den.
  Fram för flowet och energin till glädje och färg och galet härligt.
  Lycka till och snubbla på.
  Skall bli kul att läsa om hur det går.
  Mvh och spark i baken från mig. Carina

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s