Lite allt möjligt annat

Mina motiv på inredningsdetaljer och en riktig Bamse-tavla

Ja, nu har jag en superkul grej att presentera! Jag har fått hem en leverans med posters och en del annat med mina egna motiv.

Då jag faktiskt har samlat på mig en hel del olika damer och andra motiv fick jag göra ett litet urval. Så… Jag valde helt enkelt mina egna favoriter! Du kan såklart köpa dem i butiken här på hemsidan!

Jag har funderat på det länge, men inte riktigt tagit tag i det. Men nu har jag äntligen fått hem en leverans med småprylar med mina motiv på!

De här kommer jag naturligtvis ta med mig till Lindholmens Street Design Market som jag kommer ställa ut mina tavlor och andra prylar på den 5e Maj i år.

Det blev 5 olika designs på block, både med linjerade och med blanka blad, samt 5 olika magneter. Magneterna är stora som visitkort, ungefär.

Nu har jag en hel del (alldeles, alldeles jättemycket, faktiskt) spännande att se fram emot över sommaren och innan dess faktiskt, jag kan inte dela med mig av alla äventyr riktigt än, men det kommer! Men, jag kan säga så mycket som att den närmaste tiden är helt fullproppad med härliga saker att fylla ut livet med. Och allting är så galet spännande!

Vidare ska jag ägna hela dagen idag åt att måla färdigt en riktig bamse-tavla som en familj beställt. Det är faktiskt ett familjeporträtt i min egen lilla stil, hur kul som helst – verkligen!

En härlig familj om sju personer och en fyrbent vän som ska upp på duken och ge varsin personlighet.

Det har inte varit helt lätt att få plats att måla den här stora biten – som är 180cm bred, 110cm hög, men det har varit helt fantastiskt roligt! Vi får se hur den här dagen slutar, det ska bli riktigt kul att se när tavlan kommit på plats i sitt nya hem sedan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s