Lite allt möjligt annat

Kaktusinvasion på konsthyllan

Jag fick lite feeling här i veckan och började måla upp en hel del kaktus-motiv. Jag vet inte varför, men jag blev faktiskt riktigt förtjust i mina nya motiv.

För mig passar de lika bra in som en knasig instickare på fotoväggen som i barn- eller tonårsrummet!

Och häromdagen lät jag faktiskt tillverka en del spännande prylar med både gamla och nya motiv…

För tillfället har jag – som vanligt – lite olika prylar på gång. Jag har bland annat beställt hem ett gäng skrivblock och magneter med ett par utav mina motiv. Jag tänkte kolla kvalité och lite sådär, men förhoppningsvis kommer de dyka upp i butiken inom kort. Det känns ju superkul!

Jag jobbar också på att kanske ut mina saker på Design marknaden (Lindholmen Street Design Market), alltså vara på plats med ett eget litet bord under en hel Lördag. Till det behöver jag lite mer posters och lättare prylar att sälja, men som sagt, jag jobbar för fullt på det! Men huua vad läskigt. Det är kanske sådant man inte ska erkänna egentligen, bara sitta och spela cool ett par timmar. Men jag har under de senaste veckorna på riktigt funderat över hur man klarar sånt med nerverna i schack. Jag har inte ens spikat ett datum för utställning, och jag är redan nervös! Haha!
Jag brukar i ärlighetens namn bli lite smånervös över saker, men ändå såpass avslappnad att jag kan genomföra saker utan några som helst problem. (Lite nerver kan vara bra för prestationen brukar jag tycka). Jag tänker för det mesta att ‘Äsch, vad är det värsta som kan hända’ och jag brukar komma fram till svaret att det inte är något särskilt hemskt och så kör jag bara på liksom. Men, den här gången har mina nerver verkligen satt sprätt, haha!

Hur brukar du hantera situationer som du finner riktigt läskiga?!

Alltså, situationer som blir så nervösa att man nästan får ångest snarare än känner sig exhalterad och förväntansfull? Tröskeln är ju bara att knata sig över, så är det ju bara. Men, hur gör man det utan att näst intill må dåligt? Haha, #dramaqueen
Tips mottages tacksamt!

Ha nu en underbar helg allihop!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s